Запрошуємо на освітні зустрічі «Будуємо біоекономіку України»

26.10.2023

Запрошуємо на освітні зустрічі!

Серія освітніх мітапів проводяться в межах проєкту «Будуємо біоекономіку України», що реалізується під загальною координацією стипендіатки програми к.е.н. Вострякової Вікторії Vika Zataydukh в межах Стипендійної програми підтримки лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства Eastern Partnership Civil Society Facility та фінансується Європейським Союзом.

Головною метою проєкту є підвищення рівня обізнаності та залученості до діалогу різних зацікавлених сторін, що працюють у біоекономічній сфері (дослідників, представників бізнесу, НУО, державного сектору) та осіб, які приймають рішення, шляхом розробки аналітичного документа на основі емпіричного дослідження, а також поширення його результатів.

В межах проєкту заплановано проведення трьох освітніх онлайн-вебінарів з біоекономіки. Кожен окремий вебінар має власну цільову аудиторію та організовується для різних учасників процесу біоекономічної трансформації, охоплюючи різноманітні теми.

30 жовтня 2023 р. - ОСВІТА, НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ В БІОЕКОНОМІЦІ

1 листопада 2023 р. - ПОЛІТИЧНІ ТА СУСПІЛЬНІ ЗМІНИ ДЛЯ БІОЕКОНОМІЧНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

3 листопада 2023 р. - БІОЕКОНОМІЧНА ТРАНСФОРМАЦІЯ ПРОМИСЛОВОСТІ І БІЗНЕСУ

Зустрічайте наших спікерів:

Ірина Григорук – доцент кафедри управління та бізнес-адміністрування, начальник науково-дослідної частини Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Займається розвитком інновацій та створенням стартапів в Івано-Франківській області, є менеджером «Глобальної інноваційної програми чистих технологій GCIP для малого та середнього бізнесу в Україні» в рамках Програми промислового розвитку ООН «ЮНІДО».

Ольга Єрмакова – доктор економічних наук, професор, завідувачка відділу економіко-екологічного розвитку приморських регіонів ДУ "Інститут ринку і економіко-екологічних досліджень НАН України".

Олег Левченко - кандидат наук з державного управління, директор з розвитку Громадської організації «Подільська агенція регіонального розвитку», експерт з розвитку територій, один із ініціаторів та реалізаторів процесу децентралізації в Україні, ініціатор проєкту енергоефективного села, партнер соціального підприємства «Системні рішення» та Фермерського господарства «Витвірня», член правління Громадянської мережі ОПОРА.

Андрій Вовк - керівник асоціації "Кластер біоекономіки", член Громадської ради при Державному агентстві лісових ресурсів України та член громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації. Співавтор проекту: «Підтримка інноваційного розвитку біоекономіки Львівської області з урахуванням принципів смарт-спеціалізації».

✍️Форма реєстрації: https://forms.gle/iGjbtEhBxBevSfoUA

📥Реєстрацію відкрито до 29 жовтня 2023 року.

До зустрічі!

P.S. Долучайтесь до онлайн опитування: https://forms.gle/p5fY9WdeCkusTyhL9

Інші новини
13
березня
Детальніше
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БІОЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ"
Результатати дослідження "Потенціал інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
01
березня
Детальніше
Нотатки Публічної дискусії «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
27 лютого 2024 р. у м. Вінниця пройшла публічна дискусія «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
03
лютого
Детальніше
Публічна дискусія "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
Запрошуємо вас взяти участь у Публічній дискусії "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні", де відбудеться презентація результатів фокус-групового дослідження "Потенціал впровадження біоекономіки в Україні". Подія відбудеться 27 лютого 2024 року о з 13.00 до 16.00 год., у м. Вінниця, Україна. Дискусію буде проведено у гібридному форматі.
12
грудня
Детальніше
Матеріали практичного воркшопу з монтування гібридної балконної СЕС
За результатами проведених освітніх заходів командою проєкту сформовано практичний порадник СТАЛІ РІШЕННЯ ДЛЯ ЗЕЛЕНОЇ ВІДБУДОВИ: ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ НА ВЛАСНОМУ БАЛКОНІ