Старт онлайн-курсу "Проєктування PV станцій із використанням професійного програмного забезпечення"

30.06.2022
фото

 

Вже найближчим часом розпочнеться навчання, імплементація знань і нові знайомства! Для цього вам необхідно підтвердити свою участь, перейшовши за посиланням, або за допомогою QR-коду. Доступ до навчальної платформи буде відкрито 4 липня 2022 р.

Ми дуже хочемо, щоби ви прокачали свої знання та почали їх одразу застосовувати, тому чекаємо вашої включеності та активності. Велике прохання приєднатися до Telegram каналу для отримання важливої інформації про курс та чату для зворотного зв'язку та нетворкінгу.

 

Онлайн-курс створено ГО "Агенція сталого розвитку "СИНЕРГІЯ" в рамках українсько-німецького проєкту Repower Green Ukraine “Energy Transition 2022”, що реалізується кооперативом WECHANGE (Німеччина) у співпраці з ГО "Екоклуб" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

 

Мета курсу — підвищення практичних навиків цільової аудиторії і мотивування щодо використання сталих (екологічно та енергетично збалансованих та соціально відповідальних) енергетичних рішень у проєктуванні енергетичної інфраструктури для забезпечення тепловою та електричною енергією об’єктів малих архітектурних форм під власне споживання (Off-Grid технології) для ВПО.

 

Кому буде корисним наш курс?

Студентам старших курсів енергетичних та інженерних спеціальностей; архітекторам; інженерам; енергоменеджерам; представникам органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, що відповідають за соціальну політику, енергетичний та екологічний сектор; представникам громадських організацій.

 

Освітній онлайн-курс складається з 5 модулів:

1 Модуль — Міжнародний досвід використання ВДЕ. Адаптація готових рішень тепло-електропостачання шелтерів до умов України (2 відео лекції)

2 Модуль — Програмне забезпечення для проєктування електропостачання шелтерів та ВПО на основі сонячної енергії (2 відео лекції)

3 Модуль — Особливості роботи систем електропостачання в автономному режимі та паралельно з централізованою системою (2 відео лекції)

4 Модуль — Використання ВДЕ для енергозабезпечення тимчасово переміщених осіб

5 Модуль — Системи зберігання енергії для електрифікації поза мережевих об’єктів.

Законодавче та регуляторне поле (2 відео лекції).

 

Тематичні блоки містять відеолекції з інтегрованими в них презентаційними матеріалами, текстові описи під кожним відео. Кожен блок має супроводжуватися тестовими завданнями (автоматизоване оцінювання) та завданням для практичного виконання та розробки власного проєкту (робота в групах), онлайн консультування у режимі реального часу (сесія запитання-відповіді 20 хв на лекцію), а також передбачається фінальний тест та презентація проєктів за результатами якого успішним учасникам автоматизовано видається сертифікат слухача курсу.

 

Після завершення навчання, ви маєте можливість отримати сертифікат слухача курсу (30 - 90 годин), або сертифікат про підвищення кваліфікації (180 годин) в залежності від обсягу пройденого матеріалу, результатів тестування та проєктної роботи.

Інші новини
25
липня
Детальніше
Матеріали офлайн частини Літньої школи RE-ENERGIZE UKRAINE 2024
30-31 ТРАВНЯ 2024 ВІДБУЛАСЯ ІНТЕРАКТИВНА ОФЛАЙН ЧАСТИНА ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ
01
червня
Детальніше
Онлайн вебінар - Підготовка до створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
24 травня 2024 р. відбувся другий вебінар із серії освітніх воркшопів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE": Підготовка до створення спільнот «зеленої» енергетики.
26
травня
Детальніше
Презентація практичного посібника "Створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
Посібник «Створення спільнот «зеленої» енергетики в Україні» розкриває перспективу залучення громадян до активної участі у енергетичному переході до відновлюваних джерел енергії в Україні
26
травня
Детальніше
Онлайн вебінар - Вступ до концепції спільнот "зеленої" енергетики
23 травня відбувся перший воркшоп із серії відкритих освітніх вебінарів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE".