Публічна дискусія "Перспективи створення зелених енергетичних спільнот в Україні"14 вересня 2023 р

07.09.2023

Команда ГО "Агенція сталого розвитку "СИНЕРГІЯ" та німецький кооператив WECHANGE eG мають за честь запросити Вас на публічну дискусію "Перспективи створення зелених енергетичних спільнот в Україні", яка відбудеться 14 вересня 2023 року з 12.30 до 17.30 год у м. Вінниця у приміщенні з укриттям.

Захід відбувається в рамках проєкту "Civil Society Energy for Resilient Ukraine" за підтримки МЗС ФРН.

 

Метою публічних дискусій є презентація першої частини фокус-групового дослідження "Потенціал створення зелених енергетичних спільнот в Україні" та поширення знань про зелені технології і переваги сталої енергетики. Крім того, захід має на меті сприяння розвитку локальних проєктів відновлюваної енергетики через залучення громадян та місцевих громад до вироблення спільних рекомендацій для написання білої книги "Перспективи розвитку зелених енергетичних спільнот в Україні”. Проведене дослідження надає уявлення про наявні передумови, бар’єри та стимули, а також узагальнює рекомендації щодо заходів, необхідних для стимулювання створення енергетичних спільнот в Україні. Пропозиції, зауваження та коментарі щодо проблемних аспектів законодавчого, фінансового та технічного аспектів, озвучені та обговорені протягом публічних дискусій, будуть враховані в процесі підготовки “Білої книги”. Також ви можете надсилати пропозиції на електронну пошту: ngo_agency@sdasynergy.org. Захід матиме кілька послідовних сесій та локацій: 1. Офлайн фокус-групова сесія “Соціально-екологічні та інформаційні аспекти створення енергетичних спільнот” 14 вересня 2023 року, з 10:30 до 12:30 год.

(необхідна окрема реєстрація, участь тільки запрошених експертів). 2. Офлайн публічна дискусія “Перспективи розвитку зелених енергетичних спільнот в Україні" 14 вересня 2023 року, з 12:30 до 15:30 год.

(вхід вільний для зареєстрованих учасників, кількість місць обмежена). 3. Суперфінал Кейс-чемпіонату RE-ENERGIZE UKRAINE 14 вересня 2023 року, з 16:00 до 17:30 год. (вхід вільний для зареєстрованих учасників, кількість місць обмежена).

Попередню програму заходу можна переглянути тут, з пресреліз дослідження можна ознайомитись тут, але якщо у Вас виникнуть додаткові питання, які Ви хотіли б обговорити при зустрічі, напишіть нам про це заздалегідь.

Реєстрація доступна до 12 вересня 2023 року

Зареєструватися

Інші новини
18
травня
Детальніше
Приєднуйтесь до Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE"!
Дата проведення: 17-31 травня 2024 року Формат: Онлайн вебінари та офлайн воркшопи
13
березня
Детальніше
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БІОЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ"
Результатати дослідження "Потенціал інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
01
березня
Детальніше
Нотатки Публічної дискусії «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
27 лютого 2024 р. у м. Вінниця пройшла публічна дискусія «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
03
лютого
Детальніше
Публічна дискусія "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
Запрошуємо вас взяти участь у Публічній дискусії "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні", де відбудеться презентація результатів фокус-групового дослідження "Потенціал впровадження біоекономіки в Україні". Подія відбудеться 27 лютого 2024 року о з 13.00 до 16.00 год., у м. Вінниця, Україна. Дискусію буде проведено у гібридному форматі.