Матеріали вебінару «Сталі рішення для зеленої відбудови: Енергія сонця на твоєму балконі»

24.10.2023
Програма заходу
Програма заходу, 20.10.2023

В пʼятницю, 20 жовтня 2023 року, відбувся вебінар «Сталі рішення для зеленої відбудови: Енергія сонця на твоєму балконі».

Захід відкрив Олівер Шруоффенегер, член районної ради Шарлоттенбургу з питань порядку, навколишнього середовища, доріг та зелених насаджень, м. Берлін. Він наголосив на важливості партнерства міст Берліна та Києва, а також на гумунітарній та технічній допомозі, яку район Шарлоттенбург продовжує передавати місту-побратиму Києву. Юлія Айхгофер, координатор проектів кооперативу wechange eG та член ГО Ukraine-Hilfe Berlin e.V., підкреслила необхідність навчання новим навичкам в сфері енергетики для зеленої відбудови України, в ході якої, за новими підрахунками, будуть створені понад 4 мільйони нових робочих місць.

Арина Сатовська, ГО "Громада", презентувала соціальний проект екологічного житла для ВПО "Додому", який отримає сонячні панелі в рамках гранту від Фонду Nord-Süd-Brücken e.V. Вікторія Вострякова, голова ГО "Агенція сталого розвитку "СИНЕРГІЯ", оголосила конкурс на безповоротне отримання балконних сонячних модулів.

Тарас Бондаренко, Начальник відділу електричних підстанцій Вінницького РЦЕМ НЕК УКРЕНЕРГО, зробив презентацію про встановлення балконних та фасадних сонячних систем з точки зору дозвільної документації та безпеки. Презентація спікера знаходиться тут

Запис вебінару доступний за посиланням

 

 

 

Інші новини
13
березня
Детальніше
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БІОЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ"
Результатати дослідження "Потенціал інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
01
березня
Детальніше
Нотатки Публічної дискусії «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
27 лютого 2024 р. у м. Вінниця пройшла публічна дискусія «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
03
лютого
Детальніше
Публічна дискусія "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
Запрошуємо вас взяти участь у Публічній дискусії "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні", де відбудеться презентація результатів фокус-групового дослідження "Потенціал впровадження біоекономіки в Україні". Подія відбудеться 27 лютого 2024 року о з 13.00 до 16.00 год., у м. Вінниця, Україна. Дискусію буде проведено у гібридному форматі.
12
грудня
Детальніше
Матеріали практичного воркшопу з монтування гібридної балконної СЕС
За результатами проведених освітніх заходів командою проєкту сформовано практичний порадник СТАЛІ РІШЕННЯ ДЛЯ ЗЕЛЕНОЇ ВІДБУДОВИ: ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ НА ВЛАСНОМУ БАЛКОНІ