Матеріали практичного воркшопу з монтування гібридної балконної СЕС

12.12.2023

В межах проєкту «Зелена відбудова України: сталі рішення для житла ВПО», 28 жовтня 2023 року у Київському інституті відновлюваної енергетики НАНУ відбувся практичний воркшоп з монтування та налаштування гібридної балконної сонячної системи.

Заходи проводяться ГО "Агенція сталого розвитку "СИНЕРГІЯ"у партнерстві з ГО Громада та Ukraine-Hilfe Berlin e.V. за фінансової підтримки Фонду Nord-Süd-Brücken e.V. з коштів Агентства з питань співробітництва у сфері розвитку м. Берлін та Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна».

За результатами проведених освітніх заходів командою проєкту сформовано практичний порадник СТАЛІ РІШЕННЯ ДЛЯ ЗЕЛЕНОЇ ВІДБУДОВИ: ЕНЕРГІЯ СОНЦЯ НА ВЛАСНОМУ БАЛКОНІ.

Відеозапис теоретичного онлайн-вебінару та відеоінструкцію з практичного воркшопу, можна переглянути нижче. Презентація онлайн-вебінару тут.

Думки, висновки та рекомендації висвітлені у матеріалах належать авторам цієї публікації і необов’язково відображають погляди Фонду ім. Гайнріха Бьолля, БюроКиїв — Україна та уряду Німеччини.

 

Інші новини
13
березня
Детальніше
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БІОЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ"
Результатати дослідження "Потенціал інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
01
березня
Детальніше
Нотатки Публічної дискусії «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
27 лютого 2024 р. у м. Вінниця пройшла публічна дискусія «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
03
лютого
Детальніше
Публічна дискусія "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
Запрошуємо вас взяти участь у Публічній дискусії "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні", де відбудеться презентація результатів фокус-групового дослідження "Потенціал впровадження біоекономіки в Україні". Подія відбудеться 27 лютого 2024 року о з 13.00 до 16.00 год., у м. Вінниця, Україна. Дискусію буде проведено у гібридному форматі.
10
грудня
Детальніше
Нотатки публічного діалогу "Перспективи розвитку зелених енергетичних спільнот в Україні" 14.09.2023
Матеріали публічного діалогу "Перспективи розвитку зелених енергетичних спільнот в Україні" 14.09.2023