Мапа майбутнього - зробіть видимими для світу свої сталі ініціативи

07.10.2022

Шановні організації,

Від імені Wechange eG (Німечина) та ГО «Агенція сталого розвитку «Синергія» (Україна) запрошуємо зареєструвати Вашу інституцію на платформі Karte von morgen/«Мапа майбутнього» - це інтерактивна онлайн-платформа для картування сталих ініціатив, компаній та організацій. Часто саме освітні інституції, невеликі ініціативи, альтернативні бізнеси та соціальні підприємці, які є не надто помітними у комерційному ландшафті, демонструють нам, як виглядатиме світ у майбутньому. Такі сталі ініціативи впроваджуються задля подолання викликів екологічних та економічних криз та працюють заради сталого розвитку. Органічні ферми, екологічні стартапи, безкоштовні освітні ініціативи та майстерні, енергетичні спільноти та інші візіонери - це все приклади нового, сталого майбутнього.

«Мапа майбутнього» сприяє підвищенню обізнаності та видимості сталих ініціатив і заохочує до співпраці в строкатому полі соціальних перетворень за рахунок висвітлення існуючих локальних ініціатив за допомогою відкритого програмного забезпечення (open source). Інтерактивна мапа надає інформацію про місця, де зміни уже починаються у вигляді досліджень, трансформацій та впроваджень сталих інновацій у вашому регіоні. Тут можна знайти партнерів, інвесторів, однодумців та показати, що уже робите ви для сталого розвитку регіону. Нині «Мапа майбутнього» активно використовується насамперед в німецькомовних країнах.

Проте і в Україні вже закартовані перші ініціативи.

зображення карти

 

Це як приватні фірми, що дотримуються принципів корпоративної соціальної відповідальності та сталого розвитку, так і громадські організації та освітні інституції.

карта

 

У вашому місті ще немає «Мапи майбутнього»? Тоді приєднуйтесь до нас!

Своєю ініціативою ви змінюєте світ на краще і робите власний щоденний внесок у стале майбутнє.

 

Заходьте на англомовну версію мапи та додавайте новий допис.

карта

 

Новий допис на мапі може бути віднесений до категорії:

(а) ініціатива,

(б) компанія або

(в) подія.

Додайте назву, контакти та опис своєї ініціативи.

#Хештеги – важливий елемент допису, адже дозволяє користувачам знаходити дописи за сферами інтересів.

 

Такий вигляд матиме профіль вашої сталої ініціативи, компанії або події на платформі.

Користувачі можуть оцінювати кожну ініціативу за шістьма критеріями: різноманіття, відновлюваність, справедливість, гуманність, солідарність та прозорість. Таким чином складається рейтинг ініціатив. Що вищий рейтинг — то вищу позицію у списку та в результатах пошуку «Мапи майбутнього» займає ваша ініціатива. При цьому екологічність та дбайливе ставлення до навколишнього природного середовища відіграють особливо важливу роль.

Заходьте на «Мапу майбутнього» та ставайте видимими для подальшого розвитку. Картуйте все найкраще, що дає світу Україна, і приєднуйтесь до європейської спільноти візіонерів і творців майбутнього!

Наближаймо нашу спільну перемогу!

Слава Україні!

 

Картування проходить в рамках проєкту “Civil Society Energy, що реалізується WECHANGE eG (м. Берлін) та ГО «Агенція сталого розвитку «Синергія» (м. Вінниця) за підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ ФРН.

Helmut Wolman

Karte von morgen

info@kartevonmorgen.org

 

Контакти:

Юлія Айхгофер

WECHANGE eG

https://wechange.de

Julia.eichhofer@wechange.de

 

Вікторія Вострякова

Агенція сталого розвитку «Синергія»

https://www.sdasynergy.org

ngo_agency@sdasynergy.org

 

Інші новини
18
травня
Детальніше
Приєднуйтесь до Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE"!
Дата проведення: 17-31 травня 2024 року Формат: Онлайн вебінари та офлайн воркшопи
13
березня
Детальніше
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ "ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК БІОЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ"
Результатати дослідження "Потенціал інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
01
березня
Детальніше
Нотатки Публічної дискусії «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
27 лютого 2024 р. у м. Вінниця пройшла публічна дискусія «Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні»
03
лютого
Детальніше
Публічна дискусія "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні"
Запрошуємо вас взяти участь у Публічній дискусії "Перспективи інноваційного розвитку біоекономіки в Україні", де відбудеться презентація результатів фокус-групового дослідження "Потенціал впровадження біоекономіки в Україні". Подія відбудеться 27 лютого 2024 року о з 13.00 до 16.00 год., у м. Вінниця, Україна. Дискусію буде проведено у гібридному форматі.