#Green4Europe Hackathon 2021

21.12.2021

Молода команда Scooby-Doo в складі: Івана Вострякова, Уляни Кучинської, Олександра Панасюка, Олексія Кунденко, під керівництвом доцента кафедри електричних станцій і систем Рубаненко Олени та голови ГО Агенція сталого розвитку "Синергія" Вострякової Вікторії здобула 2 призове місце у міжнародному конкурсі #Green4Europe Hackathon 2021, що відбувся у Берліні 8 грудня 2021.

 

 

#Green4Europe

 

Scooby-Doo – це креативна молода команда, яка розробила комплексну комунікаційну кампанію, #Clean_City_Quest, що має на меті популяризацію екосвідомого ставлення до чистоти рідного міста серед молоді та небайдужих мешканців за допомогою Telegram Clean_City_Quest_Bot у гейміфікованій формі з використанням віртуальних винагород – EcoBins у мобільному додатку.

Історія успіху команди розпочалась ще 3 місяці тому з участі у проєкті «ЕКОТОН. Говори про клімат. Створюй комунікаційні проєкти», організованого ІNCIENCE, UNICEF Ukraine та ING Bank, в рамках якого протягом трьох днів понад 30 команд працювали над власними еко-проєктами під керівництвом менторів. Scooby-Doo працювали над проєктом комплексної комунікаційної кампанії з популяризації екосвідомого ставлення до чистоти рідного міста, що передбачає створення чат-боту та інтерактивної мапи CleanCityQuest, що пропонуватиме користувачам пройти інтерактивний еко-квест.

 

Іван Востряков, Уляна Кучинська, Олександр Панасюк, Олексій Кунденко вибороли 4 місце та увійшли в ТОП-6 проєктів ЕКОТОНу та отримали фінансову підтримку від партнерів проєкту – по 20 000 грн на втілення проєктів у життя.

#Green4Europe

 

Вирішивши не зупинятись на досягнутому, команда впевнено отримала перемогу, зайнявши 1 місце серед українських команд, 1 грудня 2021 року в першому етапі #Green4Europe Hackathon 2021 і здобула можливість представляти Україну у фіналі #Green4Europe Hackathon 2021 в Берліні, де виборола 2 призове місце.

Хакатон складався з трьох етапів — півфіналів у Грузії та Україні й фіналу в Німеччині. Над технологічними екорішеннями працювали понад 350 учасників з 14 команд.

Команда отримає професійний фідбек, менторські сесії від організаторів, а також грошові призи у розміри 500 євро та 1 тис. євро. Учасники хакатону зможуть допрацювати свої цифровы рішення з менторами, партнерами та представниками організаторів на спеціальному заході в UNIT.City.

Фотографія дітей

 

Інші новини
25
липня
Детальніше
Матеріали офлайн частини Літньої школи RE-ENERGIZE UKRAINE 2024
30-31 ТРАВНЯ 2024 ВІДБУЛАСЯ ІНТЕРАКТИВНА ОФЛАЙН ЧАСТИНА ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ
01
червня
Детальніше
Онлайн вебінар - Підготовка до створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
24 травня 2024 р. відбувся другий вебінар із серії освітніх воркшопів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE": Підготовка до створення спільнот «зеленої» енергетики.
26
травня
Детальніше
Презентація практичного посібника "Створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
Посібник «Створення спільнот «зеленої» енергетики в Україні» розкриває перспективу залучення громадян до активної участі у енергетичному переході до відновлюваних джерел енергії в Україні
26
травня
Детальніше
Онлайн вебінар - Вступ до концепції спільнот "зеленої" енергетики
23 травня відбувся перший воркшоп із серії відкритих освітніх вебінарів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE".